SIGURNOSNI SISTEMI

design by tole011

© EKOSIGEL DOO BEOGRAD

Preduzeće EKO SIGEL DOO BEOGRAD nudi više vidova tehničke zaštite svojim klijentima i partnerima od protivpožarne i protivprovalne zaštite, preko video nadzora, kontrole pristupa/prolaza (ljudi, robe, vozila), evidencije o kretanju i boravku u određenim zonama, zaštite perimetra, do složenih sistema kompletne zaštite objekata i lica (integrisani sistemi evakuacije i odimljavanja), uključujući i zaštitu informacionih i telekomunikacionih sistema. Značajno iskustvo se odnosi i na sisteme ozvučenja, konferens i delegatske sisteme, sisteme telefonije… EKO SIGEL pokriva kompletnu uslugu - od projektovanja, preko instalacija i ugradnje, do puštanja u rad, obuke korisnika i održavanja.

Integracija više vidova zaštite u jedinstven sistem, sa lokalnim i udaljenim centrima za nadzor, nuđenje adekvatnih rešenja i za vrlo specifične zahteve, uz korišćenje tehnološki najsavremenijih uređaja, prednosti su EKO SIGEL–a u odnosu na konkurenciju.

Tokom 22 godine rada zaposlenih, EKO SIGEL je pridobio poverenje mnogih firmi, zahvaljujući profesionalnom i korektnom odnosu prema klijentima, brzom i kvalitetnom obavljanju preuzetih obaveza... U cilju posedovanja najnovijih tehnoloških podataka i mogućnosti pronalaženja najsavremenijih rešenja za sve zahteve, „EKO SIGEL“ je uspostavio stratešku saradnju sa svetskim i domaćim firmama, liderima u svojim poljima rada. Ono što je bitno, jeste da je ova saradnja dvosmerna i zahvaljujući tome, „EKO SIGEL“ raspolaže mogućnostima da svojim klijentima ponudi i razne pogodnosti, ukoliko se uspostavi ozbiljna i dugoročna saradnja.

Na primer, Institut za kriminološka i sociološka istraživanja je ustanova sa kojom EKO SIGEL često zajednički nastupa na domaćem tržištu, kada je u pitanju procena ugroženosti i projektovanje sistema zaštite državnih ili javnih preduzeća.

ENGLISH